Powered By Blogger

domingo, 11 de noviembre de 2012

PREZI


Prezi és una de les eines més creatives que han sorgit en aquest últims anys.

Es tracta d’un programa de presentació online mitjançant el qual et permet mostrar tot tipus de projectes o esquemes a altres usuaris via internet.

Es tota una innovació que et permet crear presentacions d’una manera més pràctica i creativa que altres programes de presentació. A més, el seu camp d’acció es maneja amb diferents dimensions a través de funcions de zoom.

Cal destacar que aquest programa és compatible amb pantalles tàctils, la qual cosa fa que alhora de treballar et resulti més àgil. 



                                Imatge extreta de Google

Si vols afegir diferent elements has de clicar a l’opció de Path, per aconseguir que aquell element aparegui a la presentació s’ha de donar a Add Frames i per destacar alguna zona amb el Freign. 

També al ser un programa online té la possibilitat d’invitar a altres usuaris, per a que puguin veure la teva presentació o editar-la conjuntament.

I per últim, destacar que es pot descarregar una dema de 30 dies o si es vol descarregar el programa sencer, s’haurà d’abonar diners. Tot i això, existeix una llicència gratuïta preparada per a estudiants i educadors. 

Aquesta última és la que vam fer servir per a registrar-nos en l’última classe de GTIC. 

http://prezi.com/xxehospa0wug/present/?auth_key=x6br2qn&follow=84vupo-43fhk&kw=present-xxehospa0wug&rc=ref-22933571

A continuació, us adjuntaré dos prezis que vaig realitzar a classe un cop vam saber com es feia servir i en què consistia aquest programa online. 


El següent prezi l'he realitzat de manera individual per a explicar dels trets més característics d'aquest programa.

Le posat el títol de "Les Presentacions del futur".

No hay comentarios:

Publicar un comentario