Powered By Blogger

viernes, 2 de noviembre de 2012

EL BON COMUNICADOR



A l’anterior classe de COED, per arribar a definir que és un bon comunicador, vam haver de triar a una persona que consideréssim que per nosaltres era un bon comunicador. En el meu cas vaig triar al presentador de notícies Matías Prats, perquè penso que és una persona que sap transmetre bé els diversos missatges i a més, trobo que és un home molt seriós en la seva feina. Tot i això, en la classe van sortir altres persones, com per exemple, Albert Espinosa, Pablo Motos, Sara Carbonero, Pep Guardiola, Mercè Rodoreda, entre d’altres.
Avui a la classe de COED, per ajudar-nos a acabar de definir que s’ha de tenir en compte per ser un bon comunicador, la professora ens ha posat un vídeo d’en Ken Robinson i ens ha dit que penséssim tres adjectius pels quals el podem considerar un bon orador.
En acabar el vídeo, han sortit termes com per exemple, l’humor, que aconsegueix captar l’atenció del públic, fa preguntes, fa servir dades empíriques, la seva posició del cos, la seva vocalització, la seva fluïdesa, etc.

Per tant, un bon comunicador és aquell que utilitza en el seu discurs una corba melòdica, utilitzant exclamacions, interrogacions, afirmacions, negacions, entre d’altres termes. 

Seguidament, podreu veure el vídeo que vam treballar a classe d'en Ken Robinson titulat "Las escuelas matan la creatividad".



No hay comentarios:

Publicar un comentario