Powered By Blogger

viernes, 21 de diciembre de 2012

IDENTITAT I TERRITORI



Després d’estar tres dimarts consecutius veien presentacions del treball Identitat i Territori de les meves companyes i companys de classe, avui ens ha tocat presentar el nostre projecte a la meva companya Cristina Lladó i ami Cristina Toledano.

El tema que vam triar va ser el de les princeses Disney, perquè ens recordava molt a tota la nostra infantessa i, a més, les dues compartíem el fet que  de petites somiàvem ser una princesa Disney.

L’objectiu principal de la nostra presentació va ser sorprendre al públic i interactuar amb ell, per aquest motiu, al mig de la presentació, ens vam disfressar (la meva companya de Ventafocs i jo de Blancaneus) i després anàvem preguntant al públic quina princesa Disney li hagués agradat ser i quan ens deien quina li proporcionàvem tota la informació d’aquesta.

Personalment, encara que penso que podríem haver millorat en segons que aspectes, trobo que ens va sortir una bona presentació.

A continuació, os adjunto el Powerpoint que vam utilitzar en la nostra presentació  i un vídeo que vam posar al final, amb un popurri de totes les princeses Disney.







No hay comentarios:

Publicar un comentario