Powered By Blogger

domingo, 23 de diciembre de 2012

SEGUIMENT DE L'ARBERT ESPINOSA


Durant els mesos d’obtubre, novembre i desembre vam anar seguint mitjançant el Twitter, Facebook, Youtube, etc a l’escriptor i artista Albert Espinosa.

Aleshores vam crear un bloc per tal de emmagatzemar i recopilar allà tota la informació sobre l’Arbert Espinosa. Així el professor de GTIC podria veure més fàcilment el nostre seguiment.



En el nostre bloc podreu trobar molta informació sobre l’Arbert Espinosa, com per exemple, diversos tweets, articles, etc.

També, podreu veure un prezi que vam elaborar, recopilant totes les piulades de l’Albert Espinosa.

                              

I per mostrar les seves aparicions en públic, vam realitzar un vídeo amb un petit recull de totes les seves aparicions més recents.

                             

Per acabar, un cop finalitzat aquest seguiment la conclusió que vam elaborar va ser la següent:


Un cop realitzat el seguiment de l’Arbert Espinosa, durant els mesos d’octubre, novembre i part del decembre del 2012, arribem a la conclusió que és un personatge públic molt actiu pel que fa referència a les noves tecnologies i xarxes socials.

Gràcies a la realització d’aquest treball, que tenia com a finalitat fer el seguiment a un bon comunicador, hem gaudit de les seves publicacions a varis mitjans de comunicació: en diaris (elPeriodico), al twitter, al seu blog personal, a la seva web oficial i a entrevistes que ha oferit a programes de ràdio.


Centrant-nos amb les piolades del Twitter, cal esmentar que l’Albert Espinosa utilitza força sovint aquest innovador mitjà de comunicació en el qual “Polseres Vermelles” i “Els nostres tigres beuen llet” són dos dels seus treballs que més destaquen.



Pel que fa a l’altra xarxa social molt coneguda, el Facebook, Albert Espinosa també hi publica molt sovint, però hem preferit destacar les publicacions del twitter, ja que eren quasi be les mateixes.



També hem volgut destacar els seus articles periodístics que publica cada diumenge al Pediodico, això demostra que és un bon comunicador mitjançant la literatura i l’escriptura. Els seus articles són interessants i sobretot criden l’atenció perquè acostumen a ser historietes de vivències personals. També, fa de crític de cultura, aquí demostra que és un home culte i que s’interessa per l’actualitat.


Observant les diferents entrevistes que estan recollides en el vídeo, l’hem analitzat en la vessant comunicativa oral. Per a fer-ho hem utilitzat el decàleg que vam elaborar a les classes de COED, després d’haver llegit el llibre de Com parlar bé en públic.

Tot i que no l’hem pogut veure gaire parlant i expressar-se en públic, ja que en els últims mesos no ha aparegut gaire ni en televisió ni en la ràdio, hem observat que posa en pràctica en els seus discursos aspectes com: tenir clares les quatre preguntes bàsiques, un domini de la llengua, retroalimentació amb el públic, ser molt natural, és a dir, no memoritzant el discurs, domini del llenguatge no verbal i estructurar el seu discurs.

Considerem que un dels aspectes pels quals creiem que l’Albert Espinosa és un bon comunicador és pel simple fet que és natural i es mostra tal i com és ell.


No hay comentarios:

Publicar un comentario