Powered By Blogger

sábado, 20 de octubre de 2012

DESCRIPCIÓ D'UNA COMPANYA


Avui, a la classe de COED, hem hagut de portar una petita descripció d'un company o companya de la classe, amb una fotografia i el seu peu de foto corresponent. Per fer la descripció i fer la fotografia hem hagut de tenir presents diferents punts, com per exemple, l'entorn on surt la persona que volíem descriure, el que desitjàvem transmetre amb aquella fotografia i, sobretot, que el peu de foto expressés el que volíem transmetre d'aquella persona. 

A continuació, os adjunto la descripció que li he fet a la meva companya Cristina.

He triat per fer una petita descripció a la meva companya que es diu Cristina o Tina per als amics. És una noia de dinou anys, el seu horòscop és el lleó i viu a Santa Perpètua de la Mogoda amb els seus pares i la seva germana petita, que es diu Roser. Actualment, està intentant trobar feina com a dependenta a una botiga de roba, com per exemple, Zara o Stradivarius. La Tina és una noia alta, prima, morena i d’ulls bastant grans i no massa foscos. Els seus cabells són llargs i castanys clars.
La conec des de fa dos anys, ja que vam fer batxillerat juntes, a l’institut Rovira-Forns, i en aquests dos anys he pogut observar que és una persona molt amigable, simpàtica, familiar i la considero molt bona companya. Sempre esta disposada a donar-te un cop de mà i ajudar-te en qualsevol cosa. És una persona que li agrada sentir-se estimada i que la gent estigui al seu costat. Tot i això, també té el seu caràcter. La seva pel·lícula preferida és Avatar.
També puc dir que és una persona molt presumida, ja que li encanten moltíssim els complements. Sempre porta algunes polseretes, collars o anells. 


I per acabar, dir que el que més li agrada fer en el seu temps lliure és estar amb les seves amigues, família i la seva parella.  A més, considero que és una persona que ho dona tot per les persones que estima i que l’estimen. 




                  "Ser natural i transparent és el millor que hi ha"                                                                                            

No hay comentarios:

Publicar un comentario